Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Virksomhedens juridiske navn - Sabbia Aps Kaj Munks Vej 52, 4. mf. 44069105 Adresse - Edwin Rahrs Vej 75, 8220 Brabrand, Danmark Mailadresse - kontakt@sabbia.dk Telefonnummer - 50 12 71 25. Betaling Sabbia modtager online betaling med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, GooglePay, ShopifyPay & ApplePay.

Betaling

vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes uden andet er aftalt eller fremgaar af din ordre. Alle beløb på hjemmesiden er inkluderende moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark - Kroner (DKK) Sabbia benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder, at data er sikre og ikke kan læses af andre udefrakommende og vi tager ikke kortgebyrer.

FRAGT

Følgende leveringsmetoder er tilgængelige:

Pakkeshoplevering - 29 kr

Hjemmelevering - 39 kr

Vores produkter leveres kun i Danmark.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af ​​flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@sabbia.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, men de er købt i én ordre. Ønsker du at udfylde returneringen, får du en gratis returlabel ved udfyldelse af formularen på dette link:

https://return.shipmondo.com/sabbia

RETURNERING

Fra det tidspunkt, du modtager din ordre har du 30 dage til at sende varen tilbage til os. Ønsker du at udfylde returneringen, får du en gratis returlabel ved udfyldelse af formularen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, der var nødvendigt for at ende, hvad varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet kan komme tilbage af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbage pengene med samme betalingsmiddel, som ikke fører til at benytte andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sender til:

Edwin Rahrs Vej 75, 8220 Brabrand, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklameret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine penge. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sender til:

Edwin Rahrs Vej 75, 8220 Brabrand, Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@sabbia.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Vi leverer kun dine oplysninger til GLS-kureren

Personoplysningerne registreres hos Tempos Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi er herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger og tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.sabbia.dk er Sabbia ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@sabbia.dk.