Privatlivspolitik

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videregiver ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Sabbia, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af ​​dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registrerer hos Sabbia og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du informerer om præcise, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Sabbia har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og sendere ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Sabbia har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til support@sabbia.dk.

Cookies

På www.sabbia.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på www.sabbia.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på hjemmesiden det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Sabbia hjemmeside.