Vores historie

Sabbia : Skabelse af en renere og bedre fremtid

Sabbia blev født af en vision, en drøm og en utrættelig stræben efter en renere og bedre verden. Vores historie begyndte omkring julen 2021, da vores grundlæggere Lukas og Tomas begav sig ud på en rejse for at omskrive fortællingen om bæredygtighed i kosmetikindustrien og satte sig for at skabe en forandring.

En Rejse med Opdagelse og Innovation

Med urokkelig beslutsomhed satte Tomas og Lukas sig for at udfordre status quo. Bevæbnet med en hypotese og en tørst efter forandring begav de sig ud på en opdagelses- og innovation rejse. I samarbejde med Aarhus Universitet fordybede de sig i intensiv forskning, og deres passion var drevet af et ønske om at finde en bæredygtig løsning.

Fødslen af Sabbia

Deres rejse førte dem til The Kitchen, Aarhus Universitetets virksomhedsinkubator, hvor Sabbia tog sit første åndedrag. Det var her, deres drøm blev forvandlet til en start-up med et formål - at skabe en renere og bedre verden for vores børn ved at ændre sæbe- og vaskemiddelindustrien.

Indflydelse og Anerkendelse

Efterhånden som deres vision tog form, blev Sabbias engagement valideret med bevillinger fra branchestjerner som Grundfos og Dansk Fonden for Entreprenørskab. Disse milepæle bidrog direkte til FN's mål for bæredygtig udvikling og går hånd i hånd med Sabbias mission til den globale stræben efter en bedre og renere fremtid.

Kvalitet og Bæredygtighed

I jagten på ekspertise har Sabbia indgået partnerskaber med anerkendte håndværksproducenter, der deler vores værdier om kvalitet og bæredygtighed. Resultatet? Vores bemærkelsesværdige produktportefølje, som nu er tilgængelig på netop denne hjemmeside.